Kinderkoor Daniël

Over het kinderkoor:

Kinderkoor ‘Daniël’ is opgericht in januari 2013 en valt onder de hervormde gemeente van Oosterwolde. Onlangs bestond het koor 5 jaar en dit is gevierd d.m.v. een jubileumconcert.

Dirigente van dit koor is Petra van de Beek-Post. Hand- en spandiensten worden verricht door Agatha Sollie.

Repetitieavond:

Het koor repeteert elke donderdagavond achter de hervormde kerk van Oosterwolde (Groote Woldweg 26) in twee leeftijdsgroepen:

• Leeftijd 4-7 jaar – 18.30 tot 19.10 uur
  • Leeftijd 8-12 jaar – 19.15 tot 19.45 uur

Repertoire:

Het repertoire bestaat uit geestelijke (kinder)liederen en psalmen en sluit aan bij de grondslag van de hervormde kerk.

Optredens:

Tijdens de optredens worden de twee leeftijdsgroepen samengevoegd en zingen we samen als een koor.

Het koor zingt tijdens jeugddiensten van de hervormde gemeente van Oosterwolde maar ook in diverse verzorgingstehuizen. Ook wordt er meegedaan aan concerten in samenwerking met het Oosterwolde Gemengd Christelijk Koor (O.G.C.K.).

Koorseizoen:

Er wordt gezongen vanaf de eerste donderdag van september t/m ongeveer half mei. Dit hangt af van de agenda van optredens die het koor heeft.

Contributie:

De kosten zijn 1 euro per kind per repetitieavond. Dit geld wordt op de avond zelf ingeleverd.

Contactpersoon:

Wil je meer informatie over het kinderkoor of lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Neem dan contact op met Petra van de Beek (0613549010).