Vrijdagavond 24 November wordt er de regionale tieneravond gehouden. Tieners vanuit de hele regio (Oldebroek, `t Harde, Elburg, Wezep) komen het mooie Oosterwolde bezoeken om samen een mooie avond met elkaar te hebben.

De volgende Workshops kun je kiezen;

1. Catering – Mmmmm crea met eten: maak de lekkerste hapjes!
2. Voetbalclinic – Verbeter je techniek bij deze voetbalclinic
3. Beauty & Wellness – Even een heerlijk ontspannen momentje
4. Houtbewerking – Crea met hout, zaag, spijkers, etc.
5. Darten – Eerst oefenen en vervolgens een heuse dartcompetitie!
6. Flowers – Maak een mooie creatie met bloemen
7. Slotentocht – Niet bang om vies te worden? Doe de slotentocht!
8. Body percussion – Je handen, voeten, mond: alles doet mee om het ritme te bepalen
9. Bijbel-taal – Durf dieper te gaan: naar de grondtaal. Staat er wel wat er staat?
10. Hip-voor-nop – Creëer met kleding waar je op uitgekeken bent een nieuwe look!
11. Bootcamp – Wie durft de uitdaging aan?
12. Cupcakes – Mooi èn lekker: cupcakes maken!
13. Kraan besturen – Leer de techniek om een èchte kraan te besturen

Graag ontvangen we voor 18 november een keuze uit 2 workshops. Opgeven kan via de app!
Kosten voor deze avond zijn € 2 p.p.
Avond begint om 19.00 en rond 22.00 zullen we met elkaar afsluiten.

Attachments

Voor het nieuwe seizoen zijn hieronder de activiteiten weergeven;

30 September                                    Kennismakingsspel                      Benjamin en Corine
14 Oktober                                        Bingo                                         Gerine, Andries en Henri
28 Oktober                                        Gymzaal                                    Gerald, Corien en Arno
11 November                                    Kop-Spijkers                               Benjamin en Corine
25 November                                    Regionale Tieneravond                 Alle Teams
9 December                                     Kerst in de Vesting Elburg              Alle Teams
23 December (ochtend)                   Kerststukjes maken                        Alle Teams

Hey Tieners!

Na een korte tijd van vakantie hebben we afgelopen zaterdag (16 september) de startdag met elkaar gehad. We zijn het seizoen met elkaar begonnen door te wezen bowlen en gezamenlijk te eten en een jeugddienst bij te wonen.

Alle nieuwe tieners zijn weer van harte welkom! Hieronder wat algemene informatie over reflector;
We hebben 1 keer in de 2 weken op zaterdagavond reflector.
De eerste reflectoravond is op zaterdagavond 30 september 2017.
De avonden duren van 19.30 – circa 21.30.

De avonden zullen we met elkaar een Bijbelgedeelte behandelen en daarna leuke activiteiten gaan doen.

We hopen jullie dit nieuwe seizoen weer te ontmoeten en een leuke en gezellige tijd met elkaar te hebben.

Groet,
Reflector.

Benjamin Veltman
Corien Spronk
Corine Docter
Andries Knikker
Arno Zieleman
Gerald van de Vegte
Henri Evink
Gerine van Olst

Hallo allemaal,

Zaterdag 18 Februari gaan we schaatsen bij Flevonice. We zullen deze avond ons om 19.00 verzamelen achter de kerk om samen naar Flevonice te rijden.
Neem gerust je ouders,broers en zussen mee!
Kosten voor het schaatsen zijn € 7,50 (via internet € 6,50).

Na afloop zullen we samen afsluiten onder het genot van chocomelk!

Groetjes,
Leiding Reflector

Hallo Jongens en Meiden,

A.s. zaterdag 21 januari is reflectoravond. Deze avond gaan we naar de gymzaal (de Heerdt).
Zorg dat je schoenen voor in de zaal meeneemt (geen zwarte zolen).
Kosten zijn € 1,50.
We beginnen om 19.30 in het Leerhuus.

Tot zaterdag!

Groet,
Leiding Reflector

Hallo allemaal!

De vakantieperiode zit er weer op, we hopen dat jullie een goede vakantie hebben gehad.
Het nieuwe seizoen van reflector staat weer op het punt om te gaan beginnen. Alsindex leiding zien we weer
uit naar jullie komst! De uitnodigingen zullen z.s.m. bij jullie door de deur komen.
Zullen jullie deze niet achteloos naast je neerleggen, maar er serieus over nadenken om naar reflector te komen? Denk niet meteen dat het niks voor jou is, kom gewoon een keer langs.
Samen met leeftijdsgenoten een activiteit doen en afsluiten met een avondoverdenking.

WEES WELKOM!

Reflector is eens in de twee weken op zaterdagavond.
Locatie     : t Leerhuus.
Tijd           : 19.30 tot 21.30
Startdag    : 17 September (13.15 achter de kerk verwacht)

Beste gemeenteleden,

Het programma voor de kerstviering is volop in de maak! We hopen het kerstfeest voor de zondagsschool dit jaar te vieren op D.V. vrijdag 25 december in de middagdienst. Deze dienst begint om 15.00 uur. Iedereen is uiteraard van harte welkom om te kijken hoe de kinderen het doen.

Hartelijke groeten,

De leiding

Lieve kompassers.

Volgende week vrijdag is het dan zover? De jaarlijkse dropping..

Waar zouden we jullie dit jaar eens gaan afzetten?

Een berichtje voor wat belangrijke informatie:

– Om 10 uur vertrekken we bij de kerk vandaan, op tijd aanwezig zijn dus!;)

– Trek warme kleren aan en trek goeie schoenen aan, want je weet maar nooit hoelang je moet lopen…

– het is op een VRIJDAG! Dat betekent dus, dat er zaterdag de 21ste geen kompas is!

Tot dan,dropping

Groetjes de leiding

Hey Tieners,

Zaterdag 17 januari gaan we met Kompas schaatsen bij Flevo on Ice. De hele gemeente
is ook uitgenodigd om mee te gaan, dus neem je vader/moeder broertjes/zusjes maar
mee zodat met een mooie groep naar Flevo on Ice kunnen gaan.

We verzamelen om 19.00 in het leerhuus. (let op een half uurtje eerder dan normaal!)
Kosten zijn € 7,50 p.p.

Groetjes,